Shakira, jignită de fanii lui Costel Gâlcă

14 ianuarie 2016 21:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

“Războiul” catalan dintre FC Barcelona şi Espanyol a depăşit miercuri seară limitele bunului simţ. De furia suporterilor nu a scăpat nici Shakira, căreia i-a fost adresat un banner ruşinos.

Degeaba au încercat Costel Gâlcă şi Luis Enrique să aducă pacea la Barcelona între susţinătorii celor două mari cluburi din capitala Cataluniei. FC Barcelona a câştigat duelul cu Espanyol din optimile Cupei Spaniei (2-0 în retur, după 4-1 în tur), însă calificarea echipei lui Messi a stat în umbra felului în care s-au comportat fanii alb-albaştrilor, antrenaţi de Gâlcă. Astfel, pe parcursul meciului disputat pe arena „Cornella El-Prat”, în tribune a apărut banner-ul „Shakira es de todos” (Shakira este a tuturor), un mesaj care le-ar putea aduce sancţiuni drastice celor de la Espanyol.

Totul a fost de fapt o răzbunare a „papagalilor” faţă de iubitul Shakirei, fundaşul Gerard Pique. În urmă cu o săptămână, jucătorul Barçei i-a numit pe susţinătorii rivalei locale „minunata minoritate”, afirmaţie care a încins spiritele. Bannerul destinat Shakirei n-a fost decât cireaşa de pe tort, întreaga partidă stând sub semnul jignirilor şi al fluierăturilor destinate fotbaliştilor Barcelonei.

Mai multe