Show în Anglia - Turcia! I-a arătat arbitrului pe telefon că a greşit

23 mai 2016 12:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Anglia şi Turcia, două naţionale calificate la Euro 2016, au jucat aseară un amical încins pe Etihad Stadium, din Manchester, încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1.

Britanicii au deschis rapid scorul, în chiar minutul 3, prin Harry Kane, dar dintr-o poziţie suspectă de offside. Selecţionerul turcilor, Fatih Terim, a căutat repede pe smartphone faza, special pentru a se lămuri, şi şi-a pierdut cumpătul când a văzut pe internet că a avut dreptate. S-a dus glonţ cu telefonul spre arbitrul de rezervă şi l-a pus pe acesta să se convingă şi singur că brigada din care face parte a dat-o în bară. Acest lucru n-a avut efect, pentru că centralul n-a rebalansat situaţia, ba dimpotrivă, a mai dictat un penalty pentru Anglia, ratat de Kane în minutul 72. Cel mai rău pentru Terim a fost însă faptul că şi-a pierdut telefonul, care a rămas confiscat de arbitru. Asta deoarece sunt interzise astfel de practici, tocmai pentru a nu se creea ideea de compensaţie în mintea arbitrilor.

Pentru turci a egalat în minutul 13 mijlocaşul lui Bayer Leverkusen, Calhanoglu, iar Jamie Vardy, atacantul lui Leicester, a adus victoria britanicilor cu şapte minute înainte de final.

Mai multe