Show în grupele Ligii! Barcelona - Celtic, 7-0. Haţegan a arbitrat meciul

14 septembrie 2016 11:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aseară au fost programate primele opt partide din grupele Ligii Campionilor, sezonul 2016-2017, dar s-au jucat doar şapte, City - Gladbach fiind amânat pentru azi din cauza unei furtuni care s-a abătut asupra roaşului Manchester la ora jocului.

Spectacolul a fost însă asigurat, iar românii n-au lipsit din peisaj. Barcelona şi Bayern Munchen au făcut spectacol la redebutul în această fază a competiţiei. Catalanii au reacţionat previzibil după eşecul cu Alaves, din campionat, şi au şters pe jos cu Celtic Glasgow într-un acces de orgoliu. Messi a înscris din nou o triplă şi a devenit jucătorul cu cele mai multe hattrick-uri din istoria Ligii Campionilor, Suarez a marcat o dublă, iar Neymar şi Iniesta câte un gol. Scoţienii n-au putut opri tăvălugul de pe Camp Nou, deşi puteau să ţină meciul echilibrat în prima repriză. Ovidiu Haţegan, şeful brigăzii 100% româneşti care a avut onoarea să oficieze acest meci, le-a oferit un penalty după o imprudenţă a lui Ter Stegen. Dembele a ratat şansa egalării la 1, în minutul 24, iar apoi s-a ales praful. 

La Munchen a fost aproape la fel de rău pentru debutanta Rostov, care a luat un sec 5-0 de la Lewandowski şi compania. Derby-ul serii, de pe Parc des Princes, s-a lăsat cu un egal şi cu încă un record doborât. Golul lui Cavani din minutul 1 a făcut ca PSG să devină prima echipă care pentru doi ani la rând înscrie prmiul gol al sezonului. Apoi, reuşita lui Sanchez a asigurat un punct pentru englezii francezului Wenger, care se întorc mulţumiţi la Londra.

În rest, rezultate oarecum previzibile. Napoli, cu Chiricheş absent din cauza unei accidentări, a câştigat cu 2-1 la Kiev. Ludogoreţ Razgrad, cu Moţi titular şi cu Keşeru uitat pe banca de rezerve, s-a întors cu un 1-1 foarte bun de la Basel. Atletico Madrid a câştigat cu 1-0 la Eindhoven, olandezii ratând un penalty în minutul 45, iar Benfica şi Beşiktaş au încheiat tot 1-1 pe Da Luz din Lisabona, turcii egalând în al treilea minut de prelungire. Manchester City - Borussia Monchangladbach se va juca azi, alături de celelalte opt partide rămase din prima etapă a fazei grupelor.

Şi tu poţi fi implicat direct în ce se întâmplă în Liga Campionilor. Asta pentru că site-ul nostru îţi dă ocazia să te înscrii la un fantasy de zile mari, în care vei avea 120 de milioane de euro la îndemână pentru a-ţi alcătui propria echipă  de vedete. Aceştia vor puncta în funcţie de reuşitele lor şi dacă te vei număra printre cei mai inspiraţi antrenori din Star Manager-ul Click! vei câştiga o mulţime de premii. Nu rata! Intră AICI!

Mai multe