Şi-a muşcat adversarul de mână!

22 aprilie 2013 16:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Luis Suarez e unul dintre cei mai buni atacanţi din lume, dar caracterul său lasă de dorit. Fotbalistul de 26 de ani al echipei Liverpool a comis la finalul săptămânii un gest inexplicabil şi şocant.

Astfel, în derby-ul cu Chelsea de pe „Anfield Road", la o fază banală în careul londonezilor, Suarez s-a repezit către adversarul direct, sârbul Branislav Ivanovic, pe care l-a muşcat de braţ fără nici un fel de ezitare.

Arbitrul n-a văzut faza şi nu l-a sancţionat pe Suarez, deşi Ivanovic i-a arătat urmele de dinţi rămase pe piele. Golgheterul din acest sezon al campionatului Angliei (cu 23 de reuşite) şi-a dat seama de ce-a făcut abia la terminarea partidei. „Sunt trist şi dezolat.

Cer scuze lui Ivanovic şi lumii fotbalistice pentru comportamentul meu de neiertat", a declarat Suarez, care nu e la primul incident de acest fel. Astfel, când juca la Ajax (în noiembrie 2010), a fost suspendat şapte etape pentru că l-a muşcat de ureche pe mijlocaşul Bakkal de la PSV. Oare care va fi următoarea victimă a „Canibalului"?

Mai multe