Și-a vândut medalia de aur de la Mondialul cluburilor ca să cumpere cocaină

26 mai 2020 20:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fotbalul dă naștere multor eroi, dar nu toți știu ce să facă atunci când ajung la celebritate. Cel mai recent e cel al brazilianului Flavio Donizete.

Ajuns la 36 de ani, Flavio Donizete a recunoscut, într-un interviu acordat celor de la Globoesporte, că a devenit dependent de cocaină după ce a cucerit titlul la Campionatul Mondial al Cluburilor, în 2005. Atunci, el juca pe postul de fundaș la Sao Paulo, echipă cu care a învins cu 1-0 pe Liverpool, în finală. În același an, a cucerit și Copa Libertadores.

”Am vândut medalia de la Mondialul Cluburilor pentru a-mi cumpăra droguri. Am vândut-o pentru 3.500 de dolari. Aproape toţi banii i-am cheltuit pe cocaină. Cu cât aveam mai mulţi bani, cu atât voiam mai multe droguri. După ce am devenit dependent de cocaină, am pierdut totul. Cocaina a devenit cea mai importantă în viaţa mea şi am început să pierd tot ce am. Toţi banii economisiţi i-am dat pe droguri. Nu mă vedeam fără droguri. Dimineaţa, la prânz şi seara trebuia să iau cocaină. Toţi banii din cont, toate proprietăţile”, a declarat Donizete pentru Globoesporte. Conform propriilor declarații, el a scăpat acum de dependenţa de droguri şi lucrează ca grădinar.

Mai multe