Și ei au avut aceeași soartă! Alți fotbaliști care au murit pe teren

7 mai 2016 0:29   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Drama consumată în această seară pe stadionul Dinamo nu este singulară, din păcate, în lumea fotbalului.

Camerunezul Ekeng, 26 de ani, este cel mai recent nume pe o listă deloc scurtă cu fotbaliști care și-au găsit sfărșitul pe gazon.

Cătălin Hâldan - Dinamovistul a suferit un accident vascular cerebral în timpul meciului amical cu Ş.N. Olteniţa, desfăşurat la 5 octombrie 2000.

Ştefan Vrăbioru - În iulie 1999, în timpul meciului Rapid - Astra, fotbalistul oaspeţilor, intrat în joc de 13 minute, s-a prăbuşit pe gazon, murind apoi în drum spre spital.

Mihai Baicu - Fostul atacant al echipelor Foresta, FC Naţional, Ceahlăul şi Farul a decedat în 2009, la vârsta de 33 de ani în urma unui stop cardiac suferit după o partidă de fotbal pe un teren sintetic.

Cristian Neamţu - Portarul echipei Universitatea Craiova a murit în februarie 2002 din cauza unei lovituri involuntare primite de la un coechipier în timpul unui antrenament efectuat în cantonamentul din Cipru.

Marc Vivien Foe - La 28 de ani, mijlocaşul camerunez al echipei Manchester City a fost victima unei crize cardiace în timpul meciului cu Columbia, la Cupa Confederaţiilor din 2003.

Miklos Feher - Internaţionalul ungar al echipei Benfica a murit în 2004 în urma unui stop cardiac, într-un meci cu Vitoria Guimaraes.

Mai multe