Şi ele sunt campioane!

14 iulie 2014 21:15   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Turneul final din Brazilia s-a încheiat cu victoria nemţilor, care au dat startul la petrecere chiar pe gazonul stadionului „Maracana” din Rio de Janeiro. Din peisaj n-aveau cum să lipsească soţiile, iubitele şi prietenele celor care au dus Germania în fruntea lumii.

După o aşteptare chinuitoare de 24 de ani, Germania a pus din nou mâna pe titlul de campioană mondială. Finala cu Argentina lui Leo Messi a fost una tensionată (1-0 după prelungiri), astfel că jucătorii lui Joachim Löw s-au descătuşat la capătul celor 120 de minute de luptă. Şi pentru ca bucuria nemţilor să fie totală, pe iarba legendarei arene „Maracana” şi-au făcut apariţia jumătăţile fotbaliştilor, campioanele din spatele campionilor.

Îmbrăcate în tricourile alb-negre ale naţionalei, soţiile şi iubitele nemţilor au acaparat imediat atenţia asupra lor. Cum unicul gol al meciului a fost înscris de mijlocaşul Mario Götze, prietena sa, topmodelul Ann-Kathrin Brommel, a fost şi ea vedetă. „E incredibil. Am marcat, dar iniţial n-am realizat ce se întâmplă. N-a fost un turneu simplu pentru mine.

Au petrecut pe gazon

Le datorez multe prietenilor şi familiei”, a declarat jucătorul finalei. Schurrle, cel care i-a dat pasa decisivă lui Götze, a fost şi mai emoţionat, izbucnind în lacrimi chiar în braţele prietenei sale Montana Yorke. „Trebuia să plâng pentru a mă descărca”, s-a justificat fotbalistul.

De tandreţe a avut parte şi Bastian Schweinsteiger, în compania frumoasei Sarah Brander, care a suferit din tribune atunci când mijlocaşul lui Bayern se umpluse de sânge în urma unei lovituri încasate în faţă.

De asemenea, vlăguit după duelurile cu Messi şi Higuain, fundaşul Hummels s-a relaxat sărutând-o cu patos pe prietena sa, Cathy Fischer.

Singura care părea puţin dezamăgită a fost blonda Lena Gercke, logodnica lui Sami Khedira, jucătorul german care s-a accidentat la încălzire şi nu a putut juca împotriva Argentinei. Tabloul sexy de pe gazon a fost completat de cântăreaţa Mandy Capristo, partenera lui Mesut Özil fiind una dintre cele mai admirate iubite de fotbalişti.

Mădălina Ghenea nu s-a apropiat de Butler

La fel ca la semifinala Brazilia – Germania (1-7), Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au aflat printre spectatori, dar au văzut meciul din locuri separate, semn că relaţia de iubire dintre româncă şi actorul scoţian are şanse minime să fie reluată.

La finală, Mădălina a stat într-un sector plin de fani argentinieni, în timp ce fostul ei iubit a fost surprins la zona VIP.

Rihanna s-a dat în stambă

Germania a avut parte de o susţinătoare de lux pe “Maracana”. Este vorba despre celebra cântăreaţă Rihanna, care nu s-a sfiit să-şi arate pe faţă admiraţia faţă de nemţi. Artista din Barbados s-a bucurat atât de tare de victoria alb-negrilor, încât şi-a ridicat bluza, arătându-şi sânii acoperiţi doar de un sutien de culoare neagră. Rihanna a ajuns chiar şi la vestiare, unde a reuşit să se pozeze alături de trofeul Cupei Mondiale în compania unora dintre jucătorii Germaniei.

Mai multe