Şi pe ele le-a bucurat Lucescu

11 iulie 2013 14:21   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Plictisit probabil de atâtea trofee cucerite cu Şahtior, Mircea Lucescu a savurat miercuri seară momentele petrecute în compania fetelor ucrainence care au întreţinut atmosfera la meci.

Deşi în ultimul an a pierdut trei jucători-cheie (Willian, Fernandinho şi Mhitarian), pentru care a încasat 100 de milioane de euro, Şahtior Doneţk continuă să fie imbatabilă în Ucraina. După eventul campionat-cupă cucerit sezonul trecut, echipa lui Mircea Lucescu şi-a trecut în cont şi Supercupa, cu o victorie la pas (3-1) contra celor de la Cernomoreţ Odessa, chiar pe terenul adversarilor.

Începând din 2004, acesta e al 18-lea trofeu obţinut de Şahtior sub conducerea lui „Il Luce". Clipele de bucurie de la finalul partidei şi de la festivitatea de premiere nu l-au impresionat prea mult pe tehnicianul român de 67 de ani, care a trăit multe asemenea festivităţi. În schimb, Lucescu a avut parte de-o surpriză din partea grupului de 15 majorete prezente la Supercupă.

Frumoasele ucrainence din Odessa au vrut să rămână cu o amintire de neuitat şi s-au ţinut scai de Lucescu pentru câteva fotografii. Puţin gelos pe succesul la fete al antrenorului român, patronul Rinat Ahmetov a apărut şi el la un moment dat la şedinţa foto, fiind luat de braţ de o fată.

Răzvan a intrat în Ramadan

Dacă „Nea Mircea" are motive de petrecere, fiul său Răzvan e la polul opus. Lucescu jr. a început antrenamentele cu El Jaish din Qatar, dar se confruntă cu un impediment de natură religioasă. De marţi, 9 iulie, pentru majoritatea jucătorilor săi a început Ramadanul. Pentru a marca începutul lunii de post (abstinenţă de la mâncare, băutură, fumat şi relaţii sexuale până la 7 august), întreg lotul de la El Jaish s-a reunit pentru o poză de grup, în care apare şi Răzvan Lucescu, alături de un mesaj de celebrare a Ramadanului.

Mai multe