Şoc la Chelsea. Doctoriţa pentru care se ceartă Mourinho şi Abramovic s-a culcat cu un jucător!

16 august 2015 15:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Eva Carneiro e mărul discordiei între antrenorul şi patronul lui Chelsea. Primul vrea s-o concedieze pe doctoriţă după gafa de la meciul cu Swansea, iar rusul insistă s-o reprimească în staff. În contextul acestei dispute a apărut fostul iubit al acesteia, care a dezvăluit pentru The Sun detalii picante din viaţa lor împreună.

Rupert Patterson-Ward şi Eva Carneiro au avut o relaţie de câţiva ani, dar doctoriţa lui Chelsea l-a părăsit până la urmă pe acesta. Rupert crede că de vină au fost escapadele extra-conjugale ale Evei, care pleca noaptea pentru a-i trata pe Terry şi compania şi se mai întorcea dimineaţa. Respectivul spune că fosta lui iubită primea avansuri constant de la jucătorii lui Chelsea şi suspectează că la unele a răspuns afirmativ.

"Și-a bătut joc de mine pentru că nu câștig decât 30.000 de lire pe an, bani pe care unii fotbaliști îi iau într-o zi. Am încercat atît de mult să-i fiu pe plac, dar pur și simplu nimic nu era destul de bun pentru ea. Eva adoră să facă sex. E foarte important pentru ea. Făceam sex în fiecare zi. E o femeie foarte pasională, știe ce vrea. Când lucrurile au început să nu mai meargă, am văzut-o pe adevărata Eva. Într-o seară i-a dat numărul de telefon altui tip. M-am îmbătat și am plecat singur acasă.

Când a venit și ea, m-a lovit tare cu ambele mîini peste față. Apoi m-a dat afară din casă, nu aveam unde să mă duc, m-am simțit umilit. Îmi spunea că unul dintre jucători îi facea avansuri în mod constant. Umbla gol prin fața ei în vestiar. După un meci a sunat-o din camera de hotel, a chemat-o și i-a deschis ușa complet dezbrăcat. Uneori, eram acasă, ne uitam la TV și o sunau jucătorii la 10 seara pentru că suferiseră o accidentare. Mereu pleca și se întorcea dis-de-dimineață. A trebuit să mă obișnuiesc cu ideea că le făcea masaje și îi atingea în zone erogene", a declarat Rupert.

Mai multe