ŞOC / Mihai Stoica a jignit-o fără să vrea pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf. Vezi ce a spus managerul!

27 februarie 2013 13:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Mihai Stoica a susţinut atăzi o conferinţă de presă în care intenţiona să elucideze scandalul din jurul celor 8.000 de bilete de la Steaua - Chelsea, care trebuiau să ajungă la case, dar care între timp au dispărut.

Managerul general al Stelei nu numai că n-a reuşit să-i convingă pe suporteri că tichetele nu s-au dat pe sub masă, aşa cum bănuieşte toată lumea, dar a mai şi făcut, credem că fără să vrea, o gafă care ar putea să-i strice prietenia cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Practic, disperat să plătească poliţe şi să răspundă cu răutăcisme tutoror celor care l-au criticat în timp, Mihai Stoica a făcut o declaraţie misogină, care poate fi interpretată ca jignitoare şi pentru Ana Maria Prodan, soţia antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

"Fotbalul este pentru bărbaţi, nu pentru femei cărora le-a crescut puţin mustaţa. Sunt tot felul de impostori şi de oameni din afara fenomenului fotbalistic care îşi dau cu părerea şi cel mai bine ar fi ca fiecare să-şi vadă de treaba lui", a afirmat Mihai Stoica.

Această afrmaţie a lăsat pe toată lumea mască, având în vedere că Ana Maria Prodan este singura femeie din anturajul Stelei care vorbeşte zilnic despre fotbal cu pretenţia de a-l cunoaşte la perfecţie. Rămâne de văzut dacă cel poreclit "Meme" s-a referit la altcineva, dar termenul de "femeie cu mustaţă" pare destul de clar.

Mai multe