Şoc şi groază! Skrtel şi Mattiello, accidentări oribile în weekend

9 martie 2015 22:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cât de periculos e fotbalul! Slovacul Skrtel de la Liverpool era să-şi rupă gâtul, iar italianul Mattiello de la Chievo a suferit o fractură oribilă la piciorul drept.

Trecuseră doar două minute din partida Liverpool – Blackburn (0-0) din Cupa Angliei când fundaşul Skrtel a căzut pe gazon după un duel aerian. Internaţionalul slovac a rămas inert în iarbă. Echipa medicală a lui Liverpool a intervenit imediat, dar a avut nevoie de opt minute pentru a-i acorda îngrijiri. Jucătorul a părăsit conştient terenul, pe targă, cu un guler în jurul gâtului şi făcându-le semne suporterilor că totul e în ordine. Pentru a-şi linişti fanii, Skrtel a postat ulterior o fotografie pe Twitter în care apare cu familia.

În Italia, alt fotbalist a trecut printr-o adevărată dramă. Italianul Mattiello a suferit o accidentare cumplită. În minutul 16 al întâlnirii Chievo – AS Roma (0-0) din Serie A, mijlocaşul de 19 ani al gazdelor a fost atacat dur de belgianul Nainggolan. A rezultat o imagine înfiorătoare, piciorul lui Mattiello îndoindu-se sub crampoanele adversarului. S-a ales cu o fractură deschisă de tibie şi peroneu. 

Mai multe