ŞOC Vezi cât a costat vestimentaţia solistei care a cântat imnul Mondialului!

23 iunie 2014 16:47   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Claudia Leitte a interpretat alături de "Pitbull" şi Jennifer Lopez imnul Campionatului Mondial din Brazilia, "We Are One (Ole, Ola)". După festivitatea de deschidere, sud-americanii au luat foc la adresa acesteia, iar mărul discordiei a fost îmbrăcămintea Claudiei.

Mai exact, ziariştii nu s-au legat de vulgaritatea hainelor, ci de preţ. S-a scris că diamantele strălucitoare de pe rochia Claudiei ar fi fost veritabile şi toată costumaţia a costat două milioane de dolari. La început, Claudia Leitte a refuzat să discute pe marginea acuzaţiilor, dar azi n-a mai suportat şi a venit cu lămururi. "Cum să coste două milioane de euro o rochie? Nu m-aş fi îmbrăcat niciodată astfel. Ştiu din ce ţară săracă provin. Vestimentaţia mea a costat în jur de 200 de dolari", a afirmat Claudia Leitte.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Mai multe