Şocant: portarul Farului, bătut de un suporter chiar pe teren!

4 decembrie 2015 20:49   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Farul Constanţa a fost învinsă pe teren propriu, 2-6, de Dunărea Călăraşi, iar la final un ultras a intrat pe teren şi l-a luat la bătaie pe portarul gazdelor.

Farul Constanța a jucat pe teren propriu cu Dunărea Călărași, în ultima etapă a anului în Liga a II-a, şi a pierdut cu scorul de 6-2, oaspeţii devenind noul lider al Seriei I. Enervat de prestaţia goalkeeperului constănţean, un suporter a pătruns pe gazon și l-a lovit. Portarul Alexandru Gudea a răspuns şi l-a lovit la rândul său pe agresor, iar la scurt timp scandalagiul,  care a fost agresat de jucătorii Farului în timp ce era culcat la pământ, a fost imoblizat de oamenii de ordine. Totuşi, portarul a fost eliminat de arbitrul Alexandru Tudor.

Portarul echipei Farul Constanţa, Alexandru Gudea, a declarat, vineri, pentru ProSport, că s-a temut atunci când a fost atacat de un suporter care a pătruns pe teren la meciul cu Dunărea Călăraşi, scor 2-6.

"A venit pe teren din spate, nu l-am văzut, dar m-am întors pentru că am auzit galeria făcând gălăgie. M-am ferit prima dată şi nu am crezut că o să dea în mine. A dat cu pumnul, dar nu m-a atins. Prima dată mi-a fost frică că are un cuţit la el şi, dacă vă uitaţi pe reluare, o să vedeţi că am ezitat să ripostez. Mi-a fost frică, pentru că în ziua de azi umblă drogaţi. Dar când l-am văzut că nu are cuţit, am mers eu peste el. Nu am putut să mă abţin. M-a înjurat de mamă, de morţi. Nu-l cunosc, nu ştiu cine e, dar l-am văzut că se clătina. Era ori beat mort, ori drogat. Un om treaz nu face niciodată aşa ceva. Nu mi-e teamă că o să mă ia suporterii la ochi, că doar nu suntem în Vestul Sălbatic să ne omorâm. Şi dacă suntem în Vestul Sălbatic, o să ne luăm fiecare câte un pistol. M-a chemat poliţia şi m-a întrebat dacă vreau să-i fac plângere, dar am zis că nu vreau. Dacă lovea, da, dar aşa... Era în dubă, poliţia l-a reţinut. Nu ştiu ce a avut cu mine", a declarat Gudea, potrivit prosport.ro.

Mai multe