Sokratis, la un pas să-şi strice nunta

30 iunie 2014 21:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Grecul se va căsători pe 5 iulie, când ar fi putut juca sfertul cu Olanda.

Grecii n-au crezut nici în cele mai frumoase vise ale lor că pot juca un sfert de finală la Campionatul Mondial din Brazilia şi şi-au făcut planul în consecinţă.

Niciun jucător al lui Fernando Santos nu se aştepta să-l prindă luna iulie în Brazilia, iar Sokratis Papastathopoulos şi-a planificat chiar nunta în această perioadă. Cu un gol înscris în minutul 90+3 al partidei cu Coasta de Fildeş, elenii  au mers însă suprinzător mai departe şi au beneficiat de bombele costaricanilor din grupa D.

Aşa s-au trezit într-o optime super-accesibilă, care îi putea califica în ultimele opt echipe ale lumii. În minutul 90+1 al jocului cu Costa Rica, Sokratis Papastathopoulos a egalat dramatic şi a împins meciul în nişte prelungiri care îi putea califica mai departe.

Culmea, dacă le ieşea, fundaşul Borusiei Dortmund ar fi fost principalul vinovat pentru ratarea propriei nunţi, care e programată pe 5 iulie, în Grecia. Asta pentru că la acea dată, Sokratis şi compania n-ar fi fost în fracuri, la atena, ci în jambiere, la Salvador, pentru sfertul cu Olanda. Grecii au pierdut însă la penalty-uri şi Sokratis are timp suficient să ajungă în Europa pentru a organiza petrecerea şi a spune liniştit da.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Mai multe