Șomer de lux, Mutu aruncă bomba:”Am refuzat Real Madrid”

19 decembrie 2015 16:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adrian Mutu și-a terminat contractul cu indienii de la FC Pune City și acum își caută de zor echipă, doar, doar ”prinde„ lotul echipei naționale pentru Campionatul European de Fotbal din vară, din Franța.

Până să ajungă să-și pună semnătura pe vreun contract, ”Briliantul„ își continuă meciul cu fostul său antrenor Jose ourinho, pe care-l critică ori de câte ori are ocazia.

Cel mai recent exemplu, un interviu acordat publicației britanice FourFourTwo:”Jose Mourinho nu ştie să lucreze cu jucătorii. Este interesat doar de el. Ce cred jucătorii nu-l interesează. Atât timp cât deţine controlul, totul este perfect. Nu contează cât de mare e jucătorul, el trebuie să aibă controlul complet", a afirmat Mutu.

Jucătorul de 36 de ani susţine că în perioada în care evolua la Fiorentina a refuzat o ofertă de la Real Madrid: "Nu-mi pot scoate din cap că am refuzat Realul. Jucam foarte bine la Fiorentina. Cei de la Real a venit după mine şi i-am refuzat înainte să ascult oferta. După tot ce se întâmplase, eram foarte fericit la Florenţa. Dar încă mă gândesc: dacă nu refuzam?".

Mai multe