Sorin Cârţu a făcut din nou spectacol

27 iulie 2015 21:25   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Sorin Cîrţu e cel mai coleric personaj din Liga I. A spart geamul unei bănci de rezervă, a bătut un jucător în vestiar şi a înjurat arbitrii. De această dată a apelat la divinitate, dar fără folos.

„În cel mai rău caz trebuia să încheiem la egalitate. Nici eu nu m-am uitat la penalty şi dacă înscriam atunci, eram pe val”, a spus Emil Săndoi, „jumătatea” lui Cârţu de pe banca tehnică a oltenilor. „E o victorie norocoasă”, a recunoscut şi adversarul Şumudică. Însă, „spectacolul” a fost asigurat de Sorin Cârţu. Trupa sa era condusă cu 1-0 şi a obţinut un penalty.

Camerele tv l-au surprins pe „Sorinacio” întors pe bancă şi-n poziţie de rugăciune, cu capul plecat şi mâinele împreunate. Nu s-a uitat la fază, dar când a sesizat ratarea lui Ferfelea a spus câteva cuvinte „neortodoxe”.

Oricum, fotbalistul a scăpat uşor. Altădată, aflat la CFR, a spart cu picioarele geamul lateral al băncii de rezervă. Se întâmpla la meciul cu Basel din Liga Campionilor, iar ardelenii l-au dat afară la scurt timp. 

Aflat la actuala echipă, „s-a remarcat” într-un meci din Cupă, pierdut în faţa Stelei. A intrat pe teren şi i-a reproşat arbitrului Tudor maniera în care a condus jocul. A fost ţinut de cei din staff, jucători şi bodyguarzi pentru că situaţia ar fi degenerat.

Mai multe