Soţia lui Oli îşi amenajează grădina

12 iulie 2013 15:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Familia lui Cosmin Olăroiu, cel mai bine plătit antrenor român cu un salariu de patru milioane de euro pe an, a ieşit la cumpărături. În timp ce Luminiţa a achiziţionat nişte ghivece cu flori, Dani a jucat rolul şoferului.

Oli iubeşte natura şi s-a mutat mai demult cu familia într-o vilă situată pe malul lacului Snagov. Însă, nu se bucură foarte mult de peisaj pentru că majoritatea timpului o petrece în spaţiul arab. Totuşi, de fiecare dată când vine acasă în vacanţă are grijă de grădină. În trecut, tehnicianul lui Al-Ahli a fost suprins alături de fiul său în timp ce cumpăra nişte copaci, dar acum sarcina i-a fost pasată soţiei.

Luminiţa admiră florile...

Apoi aşază cu grijă ghiveciul pe banchetă...

...În timp de Dani nu s-a dat jos din maşină

Zilele trecute, ea alături de Dani au fost surprinşi într-un centru comercial de unde au plecat cu mai multe ghivece de flori. Îmbrăcată sport, nevasta antrenorului a studiat oferta, a făcut cumpărăturile şi imediat a pus mâna pe telefon, probabil pentru a-l informa pe Oli de noua achiziţie. În tot acest timp, Dani nu a părăsit maşina, mai ales că a oprit chiar în faţa intrării în magazin şi totodată în dreptul unei treceri de pietoni. Un bodyguard i-a reproşat acestuia maniera în care a parcat, dar Luminiţa s-a întors repede şi băiatul nu a fost nevoit să staţioneze prea mult într-o zonă interzisă.

Mai multe