"Spiderman" în poarta Fiorentinei

19 ianuarie 2015 21:21   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În ultima etapă din Serie A, Tătăruşanu a sărit din bară-n bară, convingându-i pe oficialii Fiorentinei că merită un loc de titular în poarta grupării „viola”.

Un român are din nou Florenţa la picioare, aşa cum se întâmpla pe vremea când Adi Mutu făcea furori în tricoul Fiorentinei. Acum, portarul Ciprian Tătăruşanu e cel care impresionează, fostul stelist fiind unul dintre artizanii victoriei obţinute de echipa sa în deplasare cu Chievo (2-1). La scorul de 1-1, internaţionalul român a fost protagonistul unei faze în care a avut două intervenţii consecutive de efect. Mai întâi a scos un şut puternic cu un reflex de portar mare, după care a zburat spre una dintre bare pentru a salva de pe linia porţii o minge pe care scria gol.

„Tătăruşanu a făcut pe Spiderman”, a notat site-ul fiorentina.it. „A fost miraculos”, a completat Vincenzo Guerini, managerul Fiorentinei. În urma acestui meci, la Florenţa nu se mai vorbeşte despre cazul Neto, fostul titular care a refuzat prelungirea contractului şi a fost trecut pe banca de rezerve. „Tătăruşanu a fost convingător şi îşi merită locul în poartă”, au scris cei de la firenzeviola.it.

Mai multe