Stan îl atacă pe Becali. "M-a umilit! Am jucat cum a zis el şi am pierdut. Nu uit toată viaţa!"

19 mai 2017 12:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ilie Stan a antrenat-o pe Steaua în sezonul 2011-2012, dar colaborarea cu patronul Gigi Becali a fost îngrozitoare pentru tehnician.

 La cinci ani distanţă după acea despărţire, acesta îşi aduce aminte cum i-a făcut ltifundiarul echipa la un meci cu ASA Târgu Mureş şi a pierdut. "Când mi-a impus pe cineva în echipă, am și plecat. Am avut discuții și mi-a zis: «joci așa». Am jucat așa și am pierdut. Am băgat echipa pe care și-a dorit-o el. La meciul cu Târgu Mureș, nu-l uit toată viața mea. N-aveam nimic cu niciun jucător, mi-era drag Lupu (n.r. Valeriu Lupu). Dar i-am spus lui Gigi: «Lupu nu va juca nici la divizia B». Și-l cunoșteam de copil. M-am simțit prost în fața jucătorilor. Cu o zi înaintea meciului am pregătit tactic echipa într-un fel și apoi a trebuit să schimb. A fost un moment penibil", a spus Ilie Stan la TV Dolce Sport.

FCSB are un nou antrenor, Nicolae Dică, iar Ilie Stan îşi aduce aminte abia acum de momentele din 2012 pentru că e sigur că Becali îi va face la fel fostului fotbalist.

Mai multe