Stanciu, dezlănţuit! "Micul Magician" a spart gheaţa la Anderlecht

4 noiembrie 2016 11:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nicuşor Stanciu a avut nevoie de 13 meciuri pentru a marca primele sale goluri la gruparea belgiană Anderlecht Bruxelles. Joi, în meciul din Liga Europa cu Mainz (6-1), fostul stelist a fost cel mai bun jucător al celor de la Anderlecht, reuşind să-şi treacă de două ori numele pe tabela de scor

Prima reuşită a lui Stanciu a venit în mod accidental în debutul partidei, mijlocaşul român înscriind cu un şut surprinzător din apropierea liniei de margine. "Am vrut să centrez", a recunoscut la final Stanciu.

Internaţionalul nostru a punctat a doua oară în finalul primei reprize, la scorul de 1-1, fructificând cu sânge rece o pasă ideală primită de la Alex Chipciu.

"Explodează în sfârşit Stanciu?", s-au întrebat jurnaliştii belgieni după meciul Anderlecht - Mainz, referindu-se la faptul că Nicuşor Stanciu e cel mai scump transfer făcut vreodată în campionatul Belgiei. Gruparea din Bruxelles a plătit Stelei în această vară 7,8 milioane de euro, alte două milioane urmând să intre ulterior în conturile lui Gigi Becali.

Mai multe