Stanciu s-a devalorizat în Belgia! Presa scrie că Anderlecht l-ar putea vinde pe nimic

11 aprilie 2017 12:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nicuşor Stanciu e cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht Buxelles, belgienii plătind anul trecut pe mijlocaş aproape 10 milioane de euro, cu tot cu eventualele bonusuri. Fostul stelist nu s-a impus însă în Jupiler League, unde a ajuns chiar rezervă de lux, şi răbdarea şefilor clubului începe să se epuizeze.

Presa din această ţară scrie că românul e o mare dezamăgire pentru cei de la Anderlecht şi că acesta ar putea fi vândut în scurt timp pe o sumă de cinci ori mai mică decât banii daţi lui Gigi Becali pe el. Şefii bruxelezilor neagă, deocamdată, această variantă, dar nu foarte convingător. "Eu cred că şi-a dat seama că diferenţa dintre fotbalul din România şi cel din Belgia este enormă. La Steaua, erau Stanciu şi alţi 10 jucători, dar el a jucat bine şi la echipa naţională. Are un potenţial uriaş şi va arăta asta în anii următori. Vă va arăta de ce s-au plătit atâţia bani pe el. Dacă am fi nevoiţi să-l vindem pe două milioane de euro, ar însemna că este un eşec, dar în general noi nu vindem rău", a declarat managerul Herman Van Holsbeeck, potrivit voetbalnieuws.be.

Stanciu a ajuns la Bruxelles în august 2016. De atunci a bifat 21 de partide în campionat, nu toate ca titular, şi a înscris doar 4 goluri. Nici la pase decisive nu stă foarte bine românul, deşi e atribuţia lui mai mare decât cea de a marca goluri. A reuşit 3 assist-uri în 1400 de minute.

Mai multe