Star la Napoli, jefuit în plină stradă!

18 februarie 2013 15:40   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Internaţionalul slovac Marek Hamsik a trecut prin clipe de groază duminică seară, după un scenariu desprins din filmele de acţiune. Aflat în drum spre aeroport pentru a-şi aştepta soţia, Hamsik a fost somat să oprească maşina pe autostradă de trei persoane mascate aflate pe un scuter.

În câteva momente, hoţii au spart geamul autoturismului BMW X6 şi i-au furat fotbalistului ceasul de lux marca Rolex sub ameninţarea unui pistol. Rămas fără reacţie, vedeta echipei care se bate la titlu în Italia a apucat să anunţe primul echipaj de poliţie care i-a ieşit în cale, prea târziu însă pentru a le mai da de urmă infractorilor.

La Napoli din 2007, Hamsik a mai trăit asemenea momente de panică: în 2008 a mai fost "deposedat" de un ceas, tot un Rolex, iar în 2011 soţiei sale Martina, însărcinată în opt luni, i-a fost furată maşina chiar sub privirile sale.

Consolarea lui Hamsik vine din faptul că şi alţi jucători importanţi din vestiarul lui Napoli au păţit-o la fel de-a lungul timpului. Astfel, partenerele de viaţă ale sud-americanilor Lavezzi şi Cavani au picat victime ale hoţilor napoletani.

De asemenea, Aronica şi Behrami, ultimul chiar la finalul anului trecut, s-au lovit de infracţionalitatea ridicată din oraşul italian. Cel mai grav incident de acest gen l-a avut ca actor principal pe atacantul uruguayan Zalayeta, narcotizat în propria casă împreună cu familia înainte de a fi furat.

Mai multe