Starurile din sport au luat-o razna de Halloween! Vezi cele mai trăznite deghizări!

1 noiembrie 2017 14:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Imigranţii irlandezi au dus cu ei în SUA secolului XIX o sărbătoare celtică prin care îi cinsteau pe toţi sfinţii din ţările creştine, dar lucrurile au scăpat de sub control!

Seara de 31 octombrie a devenit în fiecare an mai mult un eveniment monden şi a fost preluat şi de ţări care nu aveau nimic în comun cu această tradiţie. Dovlecii sculptaţi şi deghizările tot mai înfiorătoare ale celor implicaţi fac deliciul presei, iar în horă au intrat, pentru că nu se putea altfel, şi starurile din sportul mondial. Iar ca aseară n-a fost nicicând! Imaginaţia acestora a fost foarte productivă şi designerii vestimentari au avut de furcă. Cel mai tare au lovit însă fotbaliştii, care chiar au părut din acest film! Nici baschetbaliştii americani n-au rămas mai prejos, iar Maria Şarapova a ales ceva cuminte, dintr-un desen animat.

Vezi mai jos doar câteva dintre cele mai tari costumaţii de Halloween, plus filmuleţul postat de Patrice Evra, fotbalistul lui Marseille, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată pentru originalitatea şi duritatea lui!

Mai multe