Stea norocoasă! Steaua – Oţelul 2:1

2 octombrie 2011 21:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gigi îl vrea pe "Riciu" consilier. "Gata, nu mă mai sfătuiesc cu Meme Stoica de acum încolo. S-a supărat pe mine, să fie sănătos! Îl iau pe Mircea Rădulescu, pentru că e de cinci ori mai bun, ştie de cinci ori mai multe!", a spus latifundiarul din Pipera.

Olăroiu e regretat încă de patron. Gigi Becali a mărturisit că şi acum îl regretă pe Cosmin Olăroiu. "Levy e un antrenor mediocru. Olăroiu e imens, e uriaş. M-am rugat de el să rămână şi am ajuns să-i promit 1,2 milioane de euro pe an. Avea nevoie de două milioane să facă o investiţie rapidă şi i-am scris hârtie că îi dau două milioane împrumut pe 20 de ani. Dacă intra în Ligă, îi scădeam un milion", a povestit europarlamentarul.

Levy a câştigat la debut cu Anorthosis Famagusta. Fostul tehnician al Stelei, Ronny Levy, a semnat, sâmbătă, un contract pe un an cu gruparea cipriotă Anorthosis Famagusta, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. El a şi câştigat aseară meciul său de debut, 3-1 în faţa celor de la Alki Larnaca. Levy are în Cipru un salariu de 20.000 de euro pe lună, dublu decât avea la Steaua.

Tibi Bălan, titular la debut. Ilie Stan a vrut să-i facă pe plac patronului şi l-a titularizat aseară pe nou-venitul Tibi Bălan, care a debutat în tricoul Stelei din postura de mijlocaş dreapta. De asemenea, Pablo Brandan a revenit pe postul care l-a consacrat, de fundaş stânga.

Mai multe