Steaua a furat stema lui Venus

12 ianuarie 2015 23:31   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua a cheltuit multe energii în încercarea rebrenduirii echipei după scandalul cu MApN-ul, dar e încă foarte departe de victorie.

După ce a renunţat la prima formă de siglă ruptă parcă din desenele animate, clubul lui Gigi Becali a crezut că şi-a găsit în sfârşit liniştea după alegerea unei stele cu opt colţuri.

Culmea, nici asta nu e însă bună, pentru că seamănă izbitor cu emblema legendarei Venus, echipă înfiinţată în 1915 şi care a făcut legea în perioada interbelică. Preşedintele echipei care de un an şi jumătate s-a reinventat şi a luat-o de la 0 din Liga a IV-a spune că steliştii pot să-şi pună pofta în cui şi să mai caute. „Steaua nu poate folosi o siglă care seamănă cu cea a lui Venus, este un lucru foarte simplu. Steaua cu opt colţuri este cea a lui Venus, iar pe Steaua Bucureşti toată lumea o ştie cu cinci colţuri. Noi am început procesul de renaştere a echipei în urmă cu un an şi jumătate, prin cererea către OSIM de a înregistra vechea stemă”, a declarat Robert Ţicleanu, preşedintele lui Venus, la Digisport.

Mai multe