Steaua albă, după 30 de ani

17 iulie 2016 21:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După trei decenii, de la legendara victorie contra Barcelonei de la Sevilla, fanii Stelei şi-au văzut din nou favoriţii în culoarea albă.

Finala de duminică seară cu Concordia Chiajna din Cupa Ligii, meci terminat după închiderea ediţiei, a adus o surpriză pentru suporterii Stelei. Astfel, jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au apărut pe teren ca nişte „porumbei”, în tricouri care n-au nici o legătură cu tradiţia roş-albastră a clubului. Conducătorii Stelei au ales albul pentru a marca în acest fel trecerea a 30 de ani de la cel mai important succes din istorie, câştigarea Cupei Campionilor. La 7 mai 1986, „albii” Stelei au fost mai buni decât Barcelona, câştigând la penalty-uri dramatica finală de la Sevilla. 

„Noul echipament e de culoare albă, cu detalii de culoare roşie. Gulerul are formă modernă, v-neck, şi are integrată o bandă de culoare roşie în partea din spate. Jambierele sunt de culoare roşie şi prezintă un grafic de culoare albastră în zona gambelor”, au precizat steliştii pe site-ul oficial. Echipamentul folosit în premieră aseară pe Arena Naţională e însă doar cel de rezervă (principalul rămâne roş-albastru), urmând să fie utilizat în special la meciurile din deplasare.

Mai multe