Steaua - Dinamo Kiev i-a plictisit prea tare. Uite cum se distrau doi tineri în timp ce românii erau eliminaţi din Liga Europa!

12 decembrie 2014 18:17   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua - Dinamo Kiev a fost o partidă agonizantă pentru cei 7.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională, care au venit la stadion să-şi susţină echipa în ciuda frigului de afară.

Când lucrurile au devenit însă clare şi era evident că băieţii lui Gâlcă nu pot fructifica ajutorul venit de la Rio Ave, o parte dintre fani şi-au găsit altceva mai bun de făcut. Unii şi-au scos telefoanele mobile şi şi-au reluat conversaţiile pe Facebook sau şi-au verificat biletele la pariuri, alţii au plecat acasă, iar câţiva s-au preocupat de partenerii cu care veniseră la meci. Un cuplu de tineri s-au refugiat într-o zonă a stadionului mai liberă şi, crezând că nu-i vede nimeni sau că nu e nimeni atent la ce fac, s-au urcat pur şi simplu unul peste celălalt, începând să se sărute cu foc. Fotograful Click! a fost însă pe fază şi a imortalizat ceea ce părea a fi preludiul unei partide de sex în aer liber. Din fericire, tânărul cuplu n-a dus exibiţionismul până la acest nivel şi totul a rămas la stadiul de giugiuleală. Semnul cu degetele reprezentând "V-ul" de la victorie n-a fost însă valabil pentru Steaua, ci pentru Dinamo Kiev şi în acest caz nu ştim prea bine de ce l-a făcut tânărul. O variantă ar fi interpretarea săruturilor pătimaşe ca pe o victorie. Poate totuşi era vorba de o cucerire nouă. În mod cert, nu toată lumea a plecat acasă tristă după Steaua - Dinamo Kiev, 0-2.

Mai multe