Steaua-Dinamo Kiev: Raul Rusescu îi pune beţe-n roate lui Costel Gâlcă

30 septembrie 2014 0:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Raul Rusescu s-a accidentat la umăr în derby-ul cu Astra (0-0) şi a devenit incert pentru meciul de joi cu Dinamo Kiev din Liga Europa, însă nu asta e principala grijă a antrenorului Stelei.

Pe vremea lui Laurenţiu Reghecampf, nimeni nu mişca în front la Steaua, disciplina fiind cuvântul de ordine în vestiarul roş-albaştrilor. Nu acelaşi lucru se petrece sub conducerea lui Costel Gâlcă, recunoscut ca un tehnician mai moale în relaţia cu jucătorii. Aşa s-a ajuns ca Raul Rusescu să ignore cu insistenţă sfaturile date de pe margine şi să pericliteze interesele echipei, lucru care îl nemulţumeşte pe Costel Gâlcă.

Primul „scurtcircuit” dintre cei doi s-a petrecut la partida cu Aalborg din Liga Europa, când „Ruse” a executat un penalty deşi cel desemnat era Keşeru. Contra Astrei, atacantul revenit de la Sevilla a recidivat, jucând accidentat o perioadă bună de timp. „L-am întrebat de două ori dacă iese. Raul a rămas pe teren chiar dacă trebuia schimbat. Aşa a preluat Astra conducerea jocului în prima repriză”, s-a plâns Costel Gâlcă la finalul întâlnirii de duminică seară.

Mai multe