Steaua-Dinamo! Roş-albii nu au mai învins în derby de peste patru ani!

10 august 2015 15:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua-Dinamo s-a încheiat 0-0, fiind primul derby fără goluri din 1999. Ultima victorie a “câinilor” a fost în aprilie 2011, Torje marcând pentru 1-0. De atunci dinamoviştii au înregistrat nouă înfrângeri şi trei remize

Steaua-Dinamo, 0-0, a fost un meci în care fazele de poartă au fost rare, iar Chipciu a avut câteva ratări incredibile. La meci au asistat 28.000 de spectatori, dintre care 8.000 de dinamovişti ce au făcut să pară că roş-albii au fost gazdele.

Au existat însă şi momente neplăcute: o petardă aruncată de “câini” a nimerit la aproximativ un metru de centralul Ovidiu Haţegan şi jucătorii stelişti Adrian Popa şi Sulley Muniru, iar una a steliştilor a căzut la doi metri de portarul Cerniauskas. Meciul nu a fost înterupt.

Steaua-Dinamo: Gigi Becali, încercuit de suporteri nervoşi!

“Mă aşteptam la mai mult, s-a jucat numai la o poartă. Nu am avut emoţii, dar nu am marcat gol. Când joci cu o echipă tânără ca a lui Dinamo, nu vreau să-i jignesc, sunt nişte copii, dai o bară, dai altă bară, când nu-ţi iese una, a doua, o dai pe a patra, trebuie să dai gol, dar noi nu avem atacant”, a spus Gigi Becali după Steaua-Dinamo, 0-0.

Apoi, a continuat: “Asta e problema noastră, nu avem atacant să marcheze gol. Atacantul când e cu mingea în careu face ceva, inventează ceva. Tade este, e adevărat, dar e forţă, nu tehnică. Mă aşteptam să marcăm, să fie 2-0 la pauză, să ne distrăm cu o echipă de copii. Şi s-a văzut că nu avem atacant. În rest, m-am convins în această seară că avem cel mai bun jucător din Liga I de departe, care este Hamroun, e un jucător de mare valoare”.

După Steaua-Dinamo, la plecarea de la stadion, Gigi Becali a fost încercuit de numeroşi suporteri care i-au reproşat că nu a investit în echipă şi că nu a adus jucători. “Nu aduc nimic. Nu vreau să aduc. Dă tu bani”, a reacţionat Becali, după care temându-se a întrebat unde sunt jandarmii.

Steaua-Dinamo: “A fost o singură echipă pe teren, Steaua”

“A fost un derby încins, dar consider că a fost o singură echipă pe teren, Steaua. La final i-am văzut pe cei de la Dinamo că se bucurau de parcă ar fi câştigat campionatul. Am avut ocazii, că nu marcăm e o problemă a noastră, dar nu avem un complex că nu câştigăm acasă. Balanţa a fost net în favoarea noastră, în alţi ani jocul era mai echilibrat”, a spus Rădoi.

Steaua-Dinamo: Contre Rednic-Adi Popa

“Dinamo n-a avut nicio şansă să câştige, nici n-a vrut. Când te aperi 90 de minute în careul de 16 metri, e clar că nu ai cum să câştigi”, a spus Adi Popa după Steaua-Dinamo, iar antrenorul dinamovist Mircea Rednic a răspuns.

"Fiind mic de statură, poate Adi Popa nu vede. Dacă stătea în tribună vedea mai bine. Sunt accidentări serioase. Acesta e Steaua - Dinamo, un derby. Ei au jucat acasă, noi în deplasare, nu am pierdut, vedem returul. Mă aşteptam la mai mult de cei de la Steaua, ţinând cont ce rezerve am avut eu astăzi. Steaua a jucat cu echipa din Liga Campionilor, dar nu au fost chiar aşa periculoşi”, a spus “Puriul”.

Mai multe