Steaua - Ekranas 0-2 / Le-au spart «Ekranul»!

23 august 2012 20:57   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adi Popa a marcat pentru Steaua. Adi Popa, aflat la al doilea meci de la venirea de la Concordia Chiajna, a înscris direct din lovitură liberă, reuşita fiind prima pentru el în tricoul Stelei.

Martinovici, primul gol în Europa. Sârbul Novak Martinovic a marcat primul său gol pentru Steaua într-un meci european. Fundaşul a mai înscris o dată pentru cei din Ghencea în acest sezon, dar în Liga I, contra Astrei.

S-a jucat pe sintetic. Disputa de la Vilnius a avut loc pe teren sintetic, roş-albaştrii obişnuindu-se cu suprafaţa de joc la antrenamentul oficial, cu o zi înaintea întâlnirii cu cei de la Ekranas. Pe un astfel de teren, riscul unei accidentări este mult mai mare.

Doar 1.000 de spectatori, la meci. Partida nu s-a bucurat de interes printre lituanieni, cu doar o jumătate de oră înaintea startului partidei în tribune fiind doar 50 de inşi. În cele din urmă o mie de persoane au asistat la meci, printre acestea fiind şi opt fani ai Stelei sosiţi de la Bucureşti.

"Gigi Oieru'". Presa din Lituania l-a descris pe patronul Stelei, Gigi Becali. "Steaua este condusă de un politician de scandal poreclit «Oieru'». Becali este un invitat frecvent al show-urilor de televiziune din România, în care vorbeşte despre fotbal, cântă, dansează şi vorbeşte despre divinitate".

Gigi: "N-am dat drumul la motoare". Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat succesul de la Vilnius. "Nu am dat drumul la motoare! Schimbările pe care le-a făcut Reghe le-a făcut pentru a odihni jucătorii. A fost şi gazonul care a fost, deci foarte multe nu am de spus. Noi am mai avut ocazii şi prin Rocha sau Mihai Costea, dar Costea, când a trebuit să dea la poartă a pasat şi când a trebuit să paseze a dat la poartă. Nu a jucat rău, nici extraordinar, iar Rocha trebuie să mai bage şi-n viteza a treia şi a patra. Calificarea aduce şase milioane de euro în conturile clubului şi asta înseamnă linişte. Acum mă interesează să câştigăm la Vaslui", a spus patronul Stelei.

Reghe nu e Oli. Finanţatorul celor din Ghencea a făcut şi o comparaţie între actualul antrenor, Reghecampf, şi fostul tehnician al roş-albaştrilor, Cosmin Olăroiu. "Olăroiu era mai agresiv, ajunsese să ia multe medicamente. E mai bine pentru sănătatea lui Reghe că nu ia, dar ăsta e un minus...E foarte calm, liniştit, dar nu e bine. Trebuie să fie mai agresiv", a afirmat Becali.

Mai multe