Steaua i-a împrumutat pe Pîrvulescu, Alcenat şi Târnovan

18 februarie 2016 19:41   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steliştii au anunţat că i-au cedat până la finalul sezonului pe Paul Pîrvulescu, Jean-Sony Alcenat şi Alexandru Târnovan la ASA Târgu-Mureş, FC Voluntari, respectiv Universitatea Cluj.

Paul Pârvulescu nu a stat prea mult la Steaua. Fundaşul revenise în Ghencea după ce fusese cedat la Voluntari, dar acum a fost din nou pus pe liber şi trimis până la vară la ASA Târgu Mureş. “A zis Reghe că-l vrea, că e finul lui. Nu cred că o să joace vreodată la noi, i-am zis şi lui Reghe asta şi-l adusesem înapoi doar ca să-i fac pofta”, a spus recent finanţatorul Gigi Becali. Mutarea a fost realizată prin intermediul impresarei Anamaria Prodan, agenta jucătorului şi totodată soţia antrenorului stelist.

Jean Sony Alcenat este un internaţional haitian, născut pe 23 ianuarie 1986 în Port-au-Prince. Sezonul 2011-2012 l-a găsit la Rio Ave, de unde a fost transferat de către Petrolul, pentru care a evoluat între 2012 şi 2015, reuşind să câştige Cupa României, în 2013. A strâns, până în prezent, 47 de partide şi cinci goluri pentru echipa naţională a statului Haiti, în timp ce, la Steaua, a evoluat de 11 ori şi a oferit o pasă de gol. Acum e la Voluntari, acolo unde a fost adus la insistenţele preşedintelui Dumitru Dragomir.

Alexandru Târnovan este un mijlocaş de bandă, născut pe 27 iulie 1995, la Bistriţa. Debutul său în Liga 1 s-a produs pe 8 martie 2013, la partida pierdută de Viitorul Constanţa pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 1-4. A strâns opt meciuri în Liga 1 pentru echipa lui Hagi, iar, în vara anului 2013, a ajuns în Ghencea, sub forma de împrumut, pentru a participa în UEFA Youth League. A debutat, pentru echipa mare în partida de Cupa României cu Oţelul Galaţi (scor 2-0), când a şi reuşit să înscrie. A fost împrumutat, în sezonul 2014-2015, la Gaz Metan Mediaş, iar, în iarna aceasta, a ajuns la Universitatea Cluj.

Mai multe