Steaua, impotentă la Craiova! Campioana are 180 de minute fără gol

1 martie 2015 17:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua lui Costel Gâlcă se confruntă cu o criză de eficacitate fără precedent în acest sezon. După 0-1 cu Rapid, campioana s-a dovedit impotentă şi în derby-ul de azi de la Craiova (0-0), în ciuda faptului că echipa lui Gâlcă a jucat aproape o repriză întreagă în superioritate numerică.

Emil Săndoi, sărbătoritul zilei. Lovitura de începere a partidei a fost dată în mod simbolic de către unul dintre cei doi antrenori ai oltenilor, Emil Săndoi. Motivul? Tehnicianul Craiovei a împlinit chiar azi frumoasa vârstă de 50 de ani.

Renegatul Prepeliţă, pus căpitan. La Steaua, banderola a fost purtată de mijlocaşul Andrei Prepeliţă, jucător care în urmă cu câteva zile era exclus din lot din cauza faptului că nu şi-a prelungit contractul cu echipa din Ghencea. Un alt pedepsit, portarul Arlauskis, a făcut şi el deplasarea la Craiova, dar a rămas pe banca de rezerve.

Steaua, părăsită de fani. Pentru prima dată în acest sezon, roş-albaştrii au jucat fără sprijin din tribune. Galeria Stelei îşi continuă astfel războiul cu conducerea clubului provocat de schimbarea siglei şi numelui echipei.

Brandan a jucat „pe invers”. Fostul jucător al Stelei a căutat cu tot dinadinsul să plece mai repede la vestiare. În prima repriză, argentinianul Craiovei a fost iertat de arbitrul Marius Avram la o tregere în careu care se putea solda şi cu un penalty pentru Steaua. Până la urmă, Brandan a văzut „roşu” în startul reprizei secunde în urma unui fault stupid la mijlocul terenului.

Adi Popa, ratări uriaşe. Cele mai mari ocazii de gol ale meciului, una pe repriză, i-au aparţinut mijlocaşului stelist. Mai întâi, Popa a trimis mingea pe lângă Bălgrădean, dar şi pe lângă poartă. Apoi, a preluat în careu, dar şutul său din poziţie favorabilă, cu vârful bocancului, n-a găsit spaţiul porţii. Meciul s-a încheiat cu un asalt al roş-albaştrilor şi cu Ţucudean cerşind un penalty.

A debutat Tamaş. Costel Gâlcă a făcut o mutare suprinzătoare în minutul 80, înlocuindu-l pe vârful Rusescu cu Gabi Tamaş. Acesta din urmă şi-a făcut astfel debutul oficial la Steaua.

Mai multe