Steaua îşi aduce campionii acasă

31 august 2014 22:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steliştii se întăresc înaintea debutului în grupele Ligii Europa.  L-au adus pe Papp de la Chievo şi ieri s-au înţeles cu Bourceanu şi Rusescu. Preşedintele clubului, Valeriu Argăseală a rezolvat prima dată problemele din apărare, aducându-l pe Paul Papp sub formă de împrumut pentru un an, fundaş ce era ţinut pe tuşă la Chievo şi care poate activa atât central cât şi în bandă.

Apoi, în mijloc l-au adus pe Bourceanu, fostul căpitan al echipei. El fusese transferat în iarnă la turcii de la Trabzonspor şi a jucat 12 partide în campionat şi două în cupele europene. O accidentare a făcut să rateze pregătirea de vară şi acum a fost cedat gratis timp de un sezon.

Nici atacul nu a fost neglijat, iar Rusescu a fost adus de la Sevilla. Fostul golgheter al Ligii I plecase vara trecută de la “militari” la spanioli, semnând un contract pe cinci ani, dar nu s-a acomodat şi a fost mai mult rezervă sau trimis la alte echipe. Acum vine sub formă de împrumut.

Hagi îi "înţeapă" pe stelişti

Steliştii s-au impus în faţa Viitorului, 1-0, constănţenii având doi eliminaţi de pe teren, unul dintre ei fiind portarul Buzbuchi. Cum Vintilă efectuase toate schimbările, Daminuţă a fost cel care a intrat între buturi. “Steaua a câştigat norocos. Am jucat în inferioritate numerică şi tot am riscat. Meritam un rezultat mai bun de atât”, a spus Hagi, finanţatorul celor de la Viitorul şi naşul patronului Stelei, Gigi Becali.

Mai multe