Steaua nu scapă de Dinamo nici în Liga Campionilor

19 iulie 2013 18:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Până la confruntarea stabilită de tragerea la sorţi, cele două echipe vor avea misiuni facile în manşa secundă a turului doi. Românii au învins în tur cu 3-0 pe Vardar Skopje, iar georgienii s-au impus cu 6-1 în faţa feroezilor de la Streymur.

În condiţiile date, doar o minune poate face ca "dubla" Steaua - Dinamo Tbilisi să nu aibă loc, iar românii şi-au luat deja măsuri de siguranţă.

"E o echipă foarte puternică, pe care am urmărit-o în vară într-un amical câştigat cu Şahtior. Vom avea parte de meciuri dificile", a spus Reghe. De partea cealaltă, Uhrin are un avantaj, el antrenându-i în trecut pe trei dintre oameni de bază ai celor din Ghencea: Latovlevici, Nikolici şi Bourceanu.

"Mă bucur că vom juca contra Stelei şi că mă întorc în România. E o dublă deschisă oricărui rezultat", a explicat antrenorul adversarilor. Steaua ar urma să joace turul în deplasare, la 30 sau 31 iulie, iar manşa a doua va fi la data de 6 sau 7 august.

- Are culorile alb-albastru şi îşi dispută meciurile de acasă pe Dinamo Arena (capacitate 53.279 de locuri);- Este antrenată din 2012 de Duşan Uhrin Jr., care a pregătit în România pe Poli Timişoara şi CFR Cluj;- Lotul e cotat la 9.500.000 de euro, iar ca stranieri sunt: doi spanioli, Ustaritz Aldekoaotalora şi Xisco, un macedonean, Darko Glisici, şi un slovac, Peter Grajciar;- Palmares: 14 titluri de campioană a Georgiei, 10 Cupe, 5 Supercupe, o Cupă a Cupelor (1981). Când activa în campionatul Uniunii Sovietice a câştigat două titluri.

Mai multe