STEAUA - TWENTE 0-1 / Ne-au îngheţat!

16 februarie 2012 22:21   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Bişniţarii au rămas cu biletele. Speculanţii n-au prea avut succes înaintea meciului de aseară. Mulţi dintre ei rămăseseră cu tichetele nevândute, cu o oră înainte de meci. Astfel, ei începuseră să ceară pe un bilet la tribuna a doua, care iniţial costa 50 de lei, suma de 40 de lei.

Gigi: „Ilie Stan rămâne până în vară". Patronul Stelei a dezminţit zvonurile potrivit cărora Ilie Stan ar urma să fie demis dacă pierde „dubla" cu Twente.

„Este exclus ca Stan să plece până la finalul campionatului, a explicat Gigi Becali.

Fan olandez, rănit de ultraşii stelişti. Un incident între suporterii stelişti şi mai mulţi fani olandezi, soldat cu un rănit, a avut loc, aseară, într-un bar din centrul Capitalei. Martori oculari au afirmat că ultraşii i-au atacat pe olandezi cu pietre, lopeţi şi bâte de baseball. Unul dintre suporterii lui Twente a fost rănit, iar cei care au participat la altercaţie au fost luaţi la Secţia de Poliţie.

Coregrafie cu chipul lui Neşu. Fostul stelist Mihai Neşu a fost omagiat aseară de fanii roş-albaştrilor.

Galeria Stelei de la peluză a afişat o coregrafie specială. Numele lui Neşu a fost scris folosind cartoane galbene, iar chipul jucătorului a fost realizat din cartoane albe. De asemenea, ultraşii au afişat şi un banner cu mesajul: „Luctor et Emergo" (Lupt şi mă ridic la suprafaţă).

Mai multe