Ştefan Radu a pierdut Cupa Italiei!

18 mai 2017 13:53   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Juventus Torino a câştigat Cupa Italiei pentru a 12-a oară, a treia oară consecutiv, după ce a învins Lazio, scor 2-0, în finala de la Stadionul Olimpic. Lazialul Ştefan Radu a intrat în teren în minutul 21, în locul lui Parolo.

Juventus a câştigat Cupa Italiei, după ce a trecut de Lazio, 2-0, golurile fiind marcate de Dani Alves '12 şi Bonucci '26. Accidentarea lui Parolo a dus la introducerea pe teren a lui Ştefan Radu, în minutul 21, dar fundaşul român nu a avut o evoluţie prea bună.

Juventus a câştigat Cupa, în acest weekend poate obţine şi titlul de campioană a Italiei, iar la data de 3 iunie joacă finala Ligii Campionilor. E trofeul care n-a ajuns la Torino de mai bine de două decenii, ultima dată fiind câştigat în ediţia 1995-1996. În acelaşi timp, e singurul trofeu care îi lipseşte din palmares lui Gianluigi Buffon, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe