Ştefan Radu i-a dat gol lui Tătăruşanu

19 decembrie 2016 11:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fundaşul lui Lazio, Ştefan Radu, i-a marcat un gol portarului Ciprian Tătăruşanu în partida pe care romanii au jucat-o cu Fiorentina, 3-1.

Radu a jucat tot meciul şi a înscris ultimul gol al partidei în minutul 90. Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost integralist, în timp ce mijlocaşul Ianis Hagi nu a fost convocat pentru acest meci la Fiorentina.

Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Keita '23 şi Biglia '45+4 din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Zarate, în minutul 64.

"În repriza a doua am suferit foarte mult şi trebuie să-i mulţumim lui Marchetti că nu i-a permis Fiorentinei să reintre în meci. A fost un joc dur, iar în final am căutat golul trei pentru a nu mai avea emoţii. La gol am urcat pentru că aveam spaţiu, am băgat capul în pământ şi am şutat. Ce s-a întâmplat aţi văzut, mă bucur că a ieşit bine. În prima repriză am dominat clar jocul, dar în primele 15 minute din partea a doua am suferit. Este minunat să câştigi trei puncte după un meci în care ai şi suferit", a spus Radu.

Şi Vlad Chiricheș a înscris în campionatul Italiei, el punctând golul de 4-1 în meciul dintre Napoli și Torino, 5-3.

Mai multe