Ştefan Radu, pe viaţă la Lazio? Ce zice presa italiană

24 iulie 2018 14:10   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul dinamovist a petrecut deja 10 ani la Lazio Roma şi sunt semne că va mai rămâne cel puţin încă un deceniu la echipa din capitala Italiei. Fundaşul român a primit o propunere de prelungire a contractului, dar şi promisiunea de a continua ca oficial la gruparea italiană.

Deşi are 31 de ani şi se îndreaptă spre finalul carierei, Ştefan Radu e în continuare unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti români. Cu o valoare de piaţă de şase milioane de euro, fundaşul stânga a fost curtat intens în această vară de turcii de la Fenerbahce. În cele din urmă, preşedintele lazialilor, Claudio Lotito, a pus piciorul în prag şi l-a convins pe Fane Radu să-şi continue aventura la formaţia biancocelestă, începută în 2008.

Conform presei din Cizmă, românul a primit propunerea de extindere cu un an a contractului scadent în 2020. Aşadar, Radu are toate şansele să joace la Lazio până în 2021, atunci când va avea 34 de ani. De asemenea, şefii clubului italian i-au pus pe masă lui Radu şi o mărire de salariu, care va ajunge undeva în jurul a 1,5 milioane de euro pe sezon. În aceste condiţii, e greu de crezut că Radu va mai evolua vreodată pentru o altă echipă. De altfel, influenţa uriaşă pe care Ştefan Radu o are în vestiarul lui Lazio se poate prelungi şi după ce românul va renunţa la fotbal. Cel mai probabil, el va continua s-o reprezinte pe Lazio din postura de oficial în cadrul clubului, o promisiune pe care „Cocoşul” Radu n-are cum s-o ignore.

Mai multe