Steliano Filip s-a îmbătat înaintea meciului din Cupă: ”Abia se mai ținea pe picioare!”

26 octombrie 2017 22:08   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steliano Filip s-ar fi îmbătat în hotelul în care delegația roș-albă a fost cazată pentru meciul din Moldova, cu Aerostar Bacău. El a fost calmat doar de polițiști, undeva la ora 5.00 dimineața, dar acum e pe teren și are o evoluție bună în meciul din Cupa României.

”Poliţiştii au avut intervenţie la hotel. Doar au deschis uşa şi s-a afişat Steliano Filip, care abia se ţinea pe picioare, dar mai erau doi jucători. Agentul le-ar fi zis <<<Dacă nu vă liniştiţi, mă duc să-l trezesc pe antrenorul Miriuţă>>. După... s-au calmat.

Există fişă de intervenţie. Clientul a sunat la recepţie întâi şi după a sunat la poliţie când a văzut că nu se liniştesc. Filip era ameţit, abia se ţinea pe picioare. Poliţia doar i-a liniştit. Nu s-a făcut proces verbal, s-a completat doar fişa de intervenţie, nu ştiu mai mult”, a povestit un client pentru prosport.ro.

”Nu putem nici să confirmăm, nici să infirmăm”, a spus managerul hotelului.

Antrenorul Vasile Miriuță nu a ținut însă cont și l-a titularizat pe Filip, oferindu-i și banderola de căpitan: ”Nu ştiu, chiar acum aud pentru prima dată aceste lucruri. Ce a făcut? Nu ştiu... Steliano Filip e în lot şi e şi căpitanul echipei. Îţi dai seama că nu pot eu să-i controlez la ora aia”.

Mai multe