Steliano Filip stă în teroare în Split

24 aprilie 2018 18:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steliano Filip s-a bucurat după ce a plecat de la Dinamo la Hajduk Split, însă în Croaţia a dat peste suporteri mai pătimaşi şi mai periculoşi decât ai „câinilor”.

Fanii echipei croate au luat foc după ce favoriţii lor au fost învinşi cu scorul de 2-1 de Dinamo Zagreb, care s-a distanţat, înurma acestei victorii, la 8 puncte de Hajduk în fruntea clasamentului. Cum între cele două echipe e o rivalitate incredibilă, iar fanii sunt de două ori mai supăraţi după o înfrângere, ei şi-au dat în petec luni seară, când i-au atacat pe stradă pe doi dintre jucători, Said Ahmed Said şi Marko Futachs! Aceştia se plimbau liniştiţi pe stradă când au fost înconjuraţi de un grup de fani, care i -au reproşat lui Said evoluţiile slabe, iar lui Futachs şi i-au spart ochelarii. Evident, clubul a cerut poliţiei să identifice autorii.

Din fericire, Steliano Filip nu se afla la plimbare alături de cei doi, aşa că nu a avut emoţii. Oricum, el ar fi putut fi lăsat în pace, căci a fost doar rezervă contra formaţiei din Zagreb.

Mai multe