Steliştii au încins telefoanele la gala AFAN!

9 ianuarie 2015 13:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Elevii lui Costel Gâlcă au câştigat premii pe bandă rulantă şi imediat la aflarea veştii au butonat telefoanele pentru a-şi anunţa apropiaţii sau pentru a răpsunde zecilor de mesaje de felicitare.

Gala Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) a fost un real succes pentru stelişti. Voturile au fost acordate de fotbaliştii şi antrenorii care activează în ţară în ligile I, a II-a şi a III-a, futsal şi fotbal feminin, iar majoritatea a căzut de acord că cei din Ghencea sunt cei mai buni.

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a fost desemnat cel mai bun jucător român al anului 2014, Gedrius Arlauskis a fost ales cel mai bun portar, Lukasz Szukala e cel mai bun fundaş, Keşeru a devenit numărul unu ca atacant, iar antrenorul Costel Gâlcă a luat "cireaşa de pe tort". Astfel, nu e de mirare că masa roş-albaştriilor a fost cea mai animată la evenimentul de aseară, iar telefoanele au fost înroşite. Doar pentru puţine momente ei au lăsat smartphonurile din mână, când i-au aplaudat pe ceilalţi premiaţi, au servit o gustare sau un pahar de vin.

Mai multe