Steliştii primesc doar 10.000 de euro după patru meciuri cruciale

22 octombrie 2012 16:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua a avut patru meciuri de foc în ultima lună, iar acestea puteau fi decisive pentru parcursul roş-albaştrilor în acest sezon.

Patronul Gigi Becali a fost şi el conştient de asta şi a venit cu un factor mobilizator suplimentar. Le-a promis jucătorilor o primă 20.000 € de fiecare dacă vor câştiga cu Rapid, Petrolul, CFR şi Pandurii.

Elevii lui Laurenţiu Reghecampf au fost aproape de marele pot, dar s-au împotmolit la mal. Totuşi, rămân lideri şi încasează o parte din bani. Steaua a învins Rapidul, 1-0, apoi pe Petrolul, 2-1 şi pe CFR Cluj, 1-0, dar cei 20.000 au fost rataţi. Gorjenii lui Petre Grigoraş şi-au dat viaţa pe teren duminică seara, la Târgu Jiu, şi le-au scos steliştilor banii din buzunar.

Conform înţelegerii dintre Becali şi jucători, prima ar fi urmat să fie plătită doar dacă s-ar fi câştigat 12 puncte din 12 posibile, dar patronul s-a înmuiat din nou. "Şi 10 puncte din 12 sunt bune.

Totuşi, nu pot plăti toată prima. Le dau jumătate din sumă, adică câte 10.000 €, pentru că n-au bătut în cel mai uşor dintre meciuri, cel cu Pandurii", a decis Gigi Becali, făcându-şi fericiţi jucătorii. Aceştia, în frunte cu golgheterul echipei, nu s-au abţinut să nu-i mulţumească patronului pentru gestul făcut. "Am câştigat un punct faţă de celelalte contracandidate şi am luat şi o parte din prima de 20.000 € promisă de patronul nostru. Din punctul meu de vedere, este foarte bine", a afirmat Raul Rusescu.

Pentru Steaua s-a încheiat un careu de meciuri de foc din care a scăpat aproape perfect, dar după un meci mai simplu, cu Bistriţa, urmează altă confruntare care îi poate îmbogăţi pe jucători. Roş-albaştrii vor primi peste două etape, pe 4 noiembrie, vizita rivalei de moarte, Dinamo, într-un clasic al fotbalului românesc, şi este de aşteptat ca Gigi Becali să promită din nou o primă consistentă.

Mai multe