Steliştii, «rupţi» la Târgu Mureş

26 octombrie 2014 22:49   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Keşeru, Rusescu şi Latovlevici au părăsit terenul accidentaţi, Gâlcă fiind nevoit să efectueze toate cele trei schimbări în doar şapte minute.

ASA s-a impus în faţa Stelei, 1-0, însă gazdele s-au comportat ca într-un meci de K1, sub privirile indulgente ale arbitrului Istvan Kovacs. “Fluieraşul” le-a refuzat celor din Ghencea şi un penalty.

Keşeru şi Rusescu, victime

Claudiu Keşeru a fost lovit la cap de către N’Doye şi din minutul 22 a părăsit terenul. Atacantul a ajuns la spital, purtând un bandaj, suferind o comoţie cerebrală. Apoi, în minutul 29, Rusescu a fost lovit de către Gabi Mureşan (avertizat doar cu cartonaşul galben) cu cotul în figură şi s-a ales cu o plagă sub ochiul drept. Şi el a fost transportat la spital. Latovlevici a acuzat şi el dureri la coapsă şi nu a mai putut continua meciul, iar Gâlcă a fost nevoit să facă toate schimbările în jumătate de oră.

Kovacs nu a văzut un penalty clar

În minutul 58, Tănase a intrat în careul advers, portarul Stăncioiu l-a faultat, dar arbitrul Kovacs nu a dictat lovitură de la 11 metri şi l-a avertizat pe stelist pentru simulare. Altfel, Kovacs l-a eliminat uşor pe stelistul Pârvulescu, deşi se impunea doar „galben”.A Axente, gol din pasa portarului. Mureşenii s-au impus prin golul lui Axente, el fiind servit de portarul Stăncioiu. Goalkeeperul a degajat puternic până la atacant, iar acesta a finalizat cu un şut la colţul lung, în stânga lui Arlauskis. 

Mai multe