Steliştii, tricouri speciale dedicate câştigării Cupei Campionilor

2 februarie 2016 12:33   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Din sezonul viitor steliştii vor evolua în tricouri albe în deplasare, modelul fiind ales pentru a sărbători cei 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor.

Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la finala Cupei Campionilor, câştigată contra Barcelonei, la penalty-uri. în 1986, în mai, roş-albaştrii au reuşit cea mai mare performanţă a fotbalului românesc, iar generaţia de acum va aduce un oamgiu foştilor campioni: în sezonul 2016 - 2017, în partidele din deplasare se vor purta tricouri albe, aşa cum au au avut cei de la "Sevilla 1986".

"E o onoare pentru noi că ne celebrează. Nu ştiu dacă vor putea atâta timp cât nu au palmaresul.

E ciudat, totuşi, pentru că noi în fiecare an organizăm câteva ceva şi nimeni de la actualul club nu a participat. Cred că un asemenea eveniment ar trebui celebrat în fiecare an de club, nu doar acum la 30 de ani", a spus marele absent al finalei Tudorel Stoica la Digi Sport.

L-a desfiinţat pe Gigi Becali

Stoica, omul care nu a jucat atunci din cauza cumulului de cartonaşe galbene, a avut şi un mesaj dur pentru Gigi Becali. Fostul fotbalist e supărat fiindcă actuala conducere nu se luptă pentru a recupera "identitatea" echipei.

"Nu ştiu ce gândesc cei de la MApN, nici ce gândeşte Gigi Becali. Eu cred că această problemă o putea rezolva Gigi Becali, care şi-a minţit şi jucătorii şi suporterii că are palmaresul. Eu vă spun că nu-l are.

La fel a procedat şi cu emblema din piept când a spus că nu valorează nici 1000 de euro. A jignit foarte mulţi sportivi. El se laudă că e bogat, că face donaţii. Păi, dacă a ajuns ce a ajuns e datorită acestui club. Fă şi tu o înțelegere atunci. Fără siglă, echipa nu înseamnă nimic. Cum ar fi ca România să nu mai poată juca cu emblema actuală? N-ar mai fi România!

Conflictul se putea termina aici foarte repede şi uşor. Dar, când nu vrei să dai bani la clubul-mamă, ca să zic aşa, şi vrei să-ți plimbi jucătorii prin jurul Bucureștiului, este problema ta. Dacă aș face parte din conducerea Ministerului, aş şti ce aş face", a mai spus Stoica.

Mai multe