Stelistul Varela joacă în Maroc, nu cu Pandurii

27 martie 2016 21:31   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua s-a apropiat la trei puncte de liderul Astra, dar trebuie să rămână constantă în evoluţii pentru a câştiga un nou titlu. Din păcate pentru roş-albaştri, Reghecampf are mari probleme de lot înaintea meciului de la Târgu Jiu.

Liga Profesionistă de Fotbal a comprimat etapele din play-off la cererea Federaţiei, care a dorit ca acest sezon de Liga I să se termine cât mai repede. Argumentul este acela ca echipa naţională să aibă cât mai mult timp la dispoziţie pentru a se pregăti de Euro 2016, dar nu se poate mulţumi toată lumea. Acest lucru a creat câteva dezavantaje unor echipe de club, iar Steaua este cea care va suferi miercuri, într-o etapă intermediară strecurată din nou aiurea, pe parcursul campionatului şi nesincronizată cu calendarul FIFA.

Marţi, pe continentul negru, se vor juca partide în preliminariile Cupei Africii 2017, iar Liga I are un reprezentant de marcă: Fernando Varela. De la ora 22.00, căpitanului Stelei va trebui să joace la Marrakech, împreună cu naţionala Capului Verde, returul barajului cu Maroc. Cum între această partidă şi Pandurii - Steaua, programată la Severin miercuri, de la ora 21.00, nu sunt decât 23 de ore, e practic imposibil ca Varela să ajungă din Maroc şi să joace titular în Liga I. De fapt, regulamentul nici nu permite asta, chiar dacă fotbalistului de la Steaua i-ar trece prin cap aşa ceva. Oricum, sunt şanse minime ca africanul să ajungă fizic din Maroc la Severin, atât de repede.

Tamaş era să se bată cu fanii

Gabi Tamaş a fost duminică să asiste la meciul de rugby dintre Steaua şi Dinamo, din Cupa României. Numai că, aşa cum informează DigiSport, fotbalistul a urmărit prima repriză din sectorul fanilor „câinilor”, fiind înjurat non-stop de aceştia. Mai mult, a fost la un pas de bătaie cu câţiva suporteri dinamovişti care au venit să îi ceară socoteală. La pauză, fotbalistul a plecat de la stadion.

Mai multe