«Ştiinţa» e în moarte clinică

25 februarie 2014 17:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu s-a zbătut mult pentru ca echipa lui să fie reprimită în competiţiile FRF, dar după ce a reuşit asta n-a fost în stare s-o menţină financiar nici măcar un an. Buboiul a explodat ieri în „Bănie" şi CS U-ul Olguţei Vasilescu pare să rămână singură pe metereze.

Noul antrenor, Ştefan Nanu, a fost primul care a renunţat la echipă şi a semnat cu Farul Constanţa. După el, mai mulţi jucători au devenit liberi de contract, iar cei câţiva rămaşi au mers peste patron pentru a cere ultimele explicaţii. Deşi anunţase retragerea din campionat din cauza problemelor financiare, furia fanilor care i-au luat casa cu asalt l-a convins pe Mititelu să se răzgândească. Acesta a cerut până la urmă doar amânarea primelor două etape din returul Ligii a II-a, pentru ca Universitatea să mai aibă ceva timp pentru a-şi rezolva problemele.

Bineînţeles că n-are nicio şansă să obţină această clemenţă din partea unor foruri cu care este în război la cuţite de câţiva ani şi cel mai probabil, Seria a II-a a Ligii a II-a va rămâne cu doar 11 echipe. Tragedia este cu atât mai mare cu cât Universitatea era pe locul patru, cu şanse reale de promovare. Fanii i-au cerut lui Mititelu să plece sub acuzaţia că le-a distrus echipa, dar totul pare tardiv. Toate adversarele vor câştiga meciurile cu oltenii la masa verde, cu 3-0. Astfel, CS U Craiova, liderul seriei, va rămâne singura reprezentantă a oraşului în ligile superioare. Echipa Primăriei are voie să promoveze în primul eşalon, dar nu poate participa în cupele europene în primii trei ani.

Mai multe