Stomacul îl supără pe Diego Maradona

13 ianuarie 2019 17:42   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Argentinianul Diego Armando Maradona a suferit o intervenție chirurgicală și rămâne internat într-un spital din Olivos, în apropiere de Buenos Aires

Cunoscut pentru temperamentul său volcanic, Diego Maradona (58 de ani) a aflat, la un control medical efectuat în 4 ianuarie, că are o hemoragie internă stomacală. Tocmai pentru a stopa sângerarea, argentinianul a fost operat sâmbătă. Intervenția chirurgicală nu a fost una complicată, iar antrenorul a trecut cu bine de ea. “Procedura chirurgicală a lui Diego Maradona s-a încheiat. Slavă Domnului, totul a mers perfect!”, a scris pe Twitter avocatul argentinianului, Matias Morla. Un mesaj asemănător a postat și fiica sa, Dalma. 

A leșinat în lojă la CM

Nu este pentru prima dată când sud-americanul ajunge pe mâna medicilor. În 2004, el a acuzat probleme cardiace şi respiratorii care au fost puse pe seama consumului de cocaină… Ulterior, el a urmat un program de dezintoxicare în Cuba şi Argentina. Un am mai apoi, el a fost supus unei operaţii de micşorare a stomacului, care l-a ajutat să slăbească… În 2007, s-a internat într-o clinică din Buenos Aires pentru a scăpa de dependenţa de alcool.Fostul jucător de la Napoli a apelat ultima oară la asistență medical vara trecută, în timpul Campionatului Mondial din Rusia. Prezent într-o lojă, la meciul Argentina – Nigeria, Maradona a leșinat. Acuzând dureri la genunchi, el a avut și probleme de deplasare în ultimele luni, folosindu-se de cârje. În acest moment, Diego Maradona este președinte al echipei de fotbal Dinamo Brest (Belarus) și antrenor principal al formației Dorados de Sinaloa, cu care a fost foarte aproape să promoveze în prima ligă din Mexic, toamna trecută. 

Mai multe