Şumudică a plecat în lacrimi spre Cipru

13 ianuarie 2017 19:55   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Campionii de la Astra şi-au început cantonamentul din Cipru, acolo unde vor pregăti reluarea sezonului în Liga I, dar şi „dubla” cu belgienii de la Genk din 16-imile Ligii Europa.

Vineri (13 ianuarie), la aeroport, antrenorul Marius Şumudică s-a prezentat extrem de bine dispus, oferind inclusiv declaraţii, însă apoi a primit de la rude un telefon care l-a cutremurat. Mai exact, „Şumi” a aflat de moartea bunicului său, vestea dărămându-l pe tehnicianul de 45 de ani, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile. În cele din urmă, antrenorul Astrei a decis să nu se întoarcă din drum şi să plece cu jucătorii săi în cantonament.

Pe de altă parte, giurgiuvenii au reuşit să-i găsească un înlocuitor lui Denis Alibec, plecat la Steaua. Este vorba despre Sergiu Buş, un atacant de 24 de ani care a făcut senzaţie acum câţiva ani în Bulgaria, la ŢSKA Sofia, transferându-se ulterior la gruparea engleză de ligă secundă Sheffield Wednesday. Buş şi-a început cariera la CFR Cluj, el mai evoluând în România la echipele Unirea Alba Iulia, ASA Târgu Mureş, Gaz Metan Mediaş şi Corona Braşov. Anul trecut, el a fost împrumutat de formaţia din Sheffield în Serie B, la Salernitana.

Mai multe