Şumudică, despre meciul Stelei cu Viitorul: "Puneam casa pe Steaua! Dacă ştiam şi scorul, mă îmbogăţeam"

8 noiembrie 2016 10:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua a câştigat cu 2-0 meciul cu Viitorul, constănţenii având 12 eşecuri din 13 jocuri directe. Cum cele două cluburi sunt conduse de Gigi Becali şi Gică Hagi, adică finul şi naşul, antrenorul Astrei nu a pierdut prilejul de a-i ironiza.

"Am zis că se știe învingătoarea, scorul n-am putut, că dacă-l ghiceam, mă îmbogățeam. Eu am spus la momentul respectiv că, după ce au jucat de atâtea ori împreună și o echipă a câștigat de 11 ori, mi-am dat seama că e destul de clar că există o favorită. Nu puteam să știu și scorul, dar Steaua pornea favorită. Nu stau să comentez fiecare etapă, eu doar eram ferm convins că Steaua va câștiga, fiindcă asta spunea statistica. Dacă tot m-au prins că jucam la pariuri și că aveam nu știu ce conturi, m-am luat după statistică. Dacă pariam, puneam casa. Mai luam o casă! Acum știu, stau în banca mea, nu am nicio treabă, dar a ieșit, dădeam un pont bun", a declarat tehnicianul giurgivenilor.

Aluzile sale în privinţa unui blat l-au enervat la culme pe Hagi: "Eu vreau să fiu serios, aş avea răspuns să-i dau lui Șumudică, dar nu vreau. Eu sunt om serios, fac fotbal, produc jucători, nu vreau să comentez ce zice fiecare, el spune vorbe aşa uşor".

Mai multe