Şumudică e în extaz: "Sunt ca femeile la menstruaţie!"

26 august 2016 9:21   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Calificarea Astrei în grupele Ligii Europa în dauna echipei engleze West Ham l-a adus pe Marius Şumudică în al nouălea cer. Tehnicianul campioanei a oferit la finalul meciului câteva declaraţii spumoase.

"Eu nu pregătesc echipa asta de două luni, pentru că FIFA îmi dă o decizie, FRF altă decizie. Poate că pentru se vrea ca altă echipă să câștige titlul. Am un panou acasă și tai datele ca femeile la menstruație", a afirmat Şumudică.

"Nu i-am făcut pe plac unui patron din Liga 1 care își dorea doar ca echipa lui să se califice în grupe. Iată că s-a calificat și Astra și market polul se împarte între Steaua și Astra", a mai spus antrenorul Astrei, atac subtil la adresa lui Gigi Becali.

"Tot lotul meu de jucători câștigă 120.000 de euro pe lună. Cred că este o performanță incredibilă. Cu cele 4-5 milioane dorm liniștit până la vară. Apropo, chiar m-a sunat cineva și am o ofertă de la Port Vale, dar acum m-am calificat. Îmi pare rău", a completat Şumudică.

"Le doresc mult noroc în Premier League celor de la West Ham. Vreau să îmi felicit jucătorii, mi-aș dori și eu să am un astfel de public. Noi avem multe cereri de bilete pentru grupe, în jur de 500", a încheiat tehnicianul.

Mai multe